.: Menu :.
Home
Реферати
Книги
Конспекти уроків
Виховні заходи
Зразки документів
Реферати партнерів
Завантаження
Завантажити
Електронні книги


????????...

 
��������...
Соуси з меду 


Соуси з меду

    Медовий соус зі спеціями. 4 столових ложки меду, 2 столових ложки лимонного соку, склянка білого вина, чайна ложка спецій, 2 столових ложки товчених горіхів або мигдалю. Мед змішати з лимонним соком, білим вином і спеціями, додати горіхи або мигдаль і терте яблуко. Подавати до м’яса, дичини і птиці.
    Яблучне пюре з медом. Яблука спекти, протерти через сито. На склянку тертої маси додати склянку меду і варити до тих пір, поки пюре не стане густим. Подавати до млинців.
    Соус польський. Дві-три ложки меду, 3 столових ложки тертого черствого печива, 2 столових ложки цукру, 1 склянка бульйону, родзинки, мигдаль, сіль, цукор, оцет, столова ложка вершкового масла.
Мед із цукром підрум’янити в малій каструлі, додати масло, терте печиво, розмішати, влити бульйон чи відвар і варити на малому вогні, помішуючи дерев’яною ложкою. В соус додати подрібнений мигдаль і вимиті родзинки. Додати до смаку сіль, цукор, ¼ склянки столового червоного вина. Соус дуже добрий для страв із риби, квасолі.
    Соус для зеленого салату. Три столових ложки винного оцту, чайна ложка гірчиці, дрібно порізана цибулина, ½ чайної ложки меду, 3 столових ложки олії, чайна ложка солі, чорний перець. Старанно перемішати складові соусу. Отриманим соусом залити зелений салат.
    Австралійський соус для м’яса. Одна склянка томатного соку, ¼ склянки оцту, ¼ склянки меду, 2 дольки товченого часнику, трішки гострого червоного перцю, сіль і чорний перець до смаку. Всі складові соусу покласти в каструлю і варити під кришкою 10 хв. Подавати до смаженини.
    Яблучний соус. Яблук – 250 г, 100 г сметани, 10 г борошна, 25 г вершкового масла, 1 чайна ложка меду, сіль, посічена зелена петрушка.
Почищені яблука натерти на терці і варити 10 хв в воді або в бульйоні. Сметану розвести з мукою, медом і однією столовою ложкою води. Додати до смаку солі, вершкового масла, посипати зеленою петрушкою і дати закипіти. Подавати до відвареного курячого м’яса, телятини.
    Медовий маринад із спеціями. Чотири столових ложки меду, ½ склянки олії, 4 столових ложки лимонного соку, 1 столова ложка спецій (часник, трохи солі, перець, подрібнена гвоздика). Всі складові добре перемішати. Використовувати для маринування м’яса.

Search:
????????...

хіба ревуть воли як ясла повні образ пані генеральши

робота із програмою MS Powerpoint режими створення презентацій

Конпекти уроку з основ медико анітарної підготовки

характеристика мартина борулі

гродський суд очолював староста призначений...

powerpoint лабораторна

powerpoint лабораторна

Основіні галузі застосування компютера

powerpoint лабораторна

композиції з квітів



?????????? ????????? ????
   
Created by Yura Pagor, 2007-2010